ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes (amb cita prèvia): de 10.00 a 13.30

Reformes palau solità i plegamans

Necessites una reforma a Palau solità i plegamans?

A Grup Gres estem especialitzats a realitzar reformes integrals de cuines gràcies a la nostra llarga trajectòria dins del sector de la reforma, que durant aquests 35 anys hem pogut desenvolupar amb molta il·lusió a la ciutat de Palau-solità i plegamans.

A la nostra botiga de Sabadell podeu trobar un equip de professionals especialitzats a dur a terme projectes de cuines oferint als nostres clients un disseny d’avantguarda adaptat a les seves necessitats i seguint els hàbits adquirits de cada nucli familiar.

Entenem que la cuina és una peça molt important dins la habitatge, és un espai de treball i convivència familiar on sentir-se còmode és fonamental. És per això que treballem la distribució del mobiliari de cuina d’una forma funcional que ens aporti comoditat al nostre dia a dia.

Reformes de cuines a Palau Solità i Plegamans

Aprofitar l’espai

L’objectiu inicial és aconseguir que les zones de treball principals formades per la nevera, l’aigüera i la placa de cocció estiguin connectades mitjançant un traçat imaginari en forma de triangle que ens proporcionin espais sense obstacles entre ells i que disposin de la màxima superfície de la placa de focs possible per tal de dur a terme les tasques necessàries per a elaborar els nostres menús. Per descomptat la superfície i la forma de la cuina condicionen aquest traçat.

Reformes de cuines funcionals i pràctiques

Aconseguir una cuina funcional i pràctica, adaptada a la nostra forma de viure actual, també ens porta a l’elecció de materials que aportin aquest tipus de característiques, és per això que a Grup Gres treballem amb marques reconegudes del sector que ofereixen materials amb altes prestacions.

Importancia del mobiliari en la reforma

L’objectiu principal del mobiliari de cuina és oferir a l’usuari final una optimització de l’espai, emmagatzematge i organització; a part d’aconseguir en l’àmbit estètic un espai confortable on el client se senti còmode.

Materials de qualitat

A continuació els hi aportem una breu explicació dels materials que normalment utilitzem a les nostres reformes de cuines a palau solità i plegamans i el nom d’alguns fabricants amb els quals col·laborem normalment.

Contacte

DEMANA JA PRESSUPOST

  Accepto els enviaments de comunicacións comercials

  Marques de prestigi en reformes Palau Solità i Plegamans

  Mobilari de cuina

  Treballem amb dos fabricants nacionals de mobiliari de cuina, DOCA i BC3, que proporcionen un producte d’alta qualitat, resistent i funcional, treballant al detall l’interior i l’exterior del seu mobiliari.

  Placa de cocció

  La placa de cocció o placa de focs és una peça molt important dins la cuina, ja que és la superfície de treball on manipulem tota mena d’aliments i on deixem els estris de cuina que utilitzem durant el dia.

  Per això aconsellem als nostres clients la utilització de materials que proporcionin resistència al ratllat i a l’abrasió, que siguin impermeables, resistents a líquids i a altes temperatures; un d’aquests materials és el gres porcellànic, fabricat per COSENTINO i NEOLITH, entre d’altres.

  Electrodomèstics

  Dins el món de l’electrodomèstic ens trobem amb molts models de forns, microones, plaques de cocció, frigorífics, congeladors, rentavaixelles, etc, que ofereixen diferents prestacions segons les necessitats que es demanin en funció de la utilitat que l’usuari final li vulgui donar. Per aquest motiu també aconsellem que a l’hora de triar es tingui en compte la classificació energètica de l’aparell, per tal de minimitzar el consum d’energia.

  Pando, Balay, Bosch, Siemens, Miele, Electrolux, AEG, Liebherr, Whirlpool, són algunes de les marques amb les quals habitualment treballem.

  Vols saber el preu de la teva reforma?

  A Grup Gres prioritzem la transparència, per aquesta raó adjuntem els preus orientatius de la reforma. Visita el següent enllaç per conèixer el preu de la reforma a Palau Solità i Plegamans.

  Empresa de reformas

  Per què realitzar reformes Palau Solità i Plegamans amb Grup Gres?

  Reformas de cocinas y baños en barcelona

  ProfessionalitatGrupGres està compost per un equip de professionals en el sector de reformes amb més de 30 anys d’experiència. Mostrem la nostra professionalitat en cada projecte.

  Confiança i qualitat: Proveïdors de marques de prestigi seleccionats cautelosament, amb l’objectiu de brindar un millor resultat i la màxima qualitat en tots els aspectes.

  Eficàcia: Els nostres especialistes s’encarreguen de donar un resultat eficaç, no només pel temps, sinó per l’acabat de cada reforma.

  Finançament: T’oferim facilitats de pagament perquè puguis fer la reforma a Palau Solità i Plegamans de la manera més còmoda.