ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes: de 10.00 a 13.30

Reformes Sentmenat

Cercant una empresa de reformes a Sentmenat? Has aterrat a la portal ideal!

En primer lloc, durant les reformes Sentmenat treballarem per oferir-te una atenció de qualitat, adaptada als teus gustos i necessitats. Prioritzem la transparència i confiança en el teu projecte de reforma.

T’oferim un gran ventall de possibilitats en la reforma de la teva llar amb avantatges que asseguren el resultat que desitges en les reformes integrals Sentmenat.

Reformes integrals Sentmenat

En primer lloc, és fonamental la transparència i un assessorament professional a l’hora de planificar la reforma integral a Sentmenat.

Per aquesta raó, t’oferim un projecte sòlid, elaborat d’acord els teus gustos i necessitats i amb un ampli catàleg de materials de qualitat per assolir el resultat que esperes del projecte de reforma.

Cal destacar que ens caracteritzem per aconseguir que la teva reforma sigui un èxit, gràcies també als més de 35 anys d’experiència al sector de la reforma.

Reformes de banys Sentmenat

D’entrada, el bany és una peça independent de la llar que pot deteriorar-se amb l’ús diari al cap del temps. A més, l’ambient humit que es genera en forma de condensació amb la nostra higiene personal, disposant de finestra o sense ella per a poder ventilar, pot generar desperfectes en algunes ocasions.

Per aquest motiu és fonamental realitzar la reforma de bany a Sentmenat amb materials de qualitat i per professionals contrastats del sector. A Grup Gres t’oferim la qualitat que necessites pel teu projecte de reforma.

Reformes de cuines Sentmenat

Pel que fa a la cuina és un gran referent dins de la nostra llar, és un element que participa activament a l’hora de prendre una decisió per a adquirir un habitatge.

És una estada que ha evolucionat vertiginosament, sent una aposta ferma dels fabricants cap a aquest sector. Des de nous materials que substitueixen a la clàssica placa de cocció de granit com pot ser el Neolith o Dekton, passant pels electrodomèstics i mobiliari de cuina.

A Grup Gres treballem amb marques reconegudes al sector per la seva qualitat, alineades amb el nostre objectiu de proporcionar el millor resultat possible als nostres clients en les reformes de cuines Sentmenat.

Contacte

  Avantatges de reformar amb nosaltres?

  Tranquil·litat

  Les opinions dels nostres clients ens avalen com a opció amb una satisfacció elevada. El nostre propòsit és clients satisfets amb la seva reforma.

  Seguretat

  Amb més de 35 anys d’experiència constituïm una opció segura en l’execució de les reformes Sentmenat.

  Finançament

  T’oferim finançar la teva reforma fins a 4 anys amb unes condicions competitives.

  Transparència

  Un dels valors primordials a Grup Gres, reformem la teva llar amb garantia de transparència.

  reformes Sentmenat

  Qualitat

  A les nostres reformes prioritzem la qualitat, en especial als acabats. Per aquesta raó, treballem amb marques contrastades de materials per oferir-te el resultat que et mereixes.

  Assessorament continu

  Els nostres especialtes d’interiors t’ajudarán durant la reforma a escollir la millor opció adaptada a les teves necessitats.

  Pis de cortesia

  T’oferim la possibilitat d’un pis de cortesia sense cost addicional en cas de realitzar una reforma integral o de cuina i bany.

  Pressupost gratuït

  Rebràs un pressupost personalitzat adaptat a les teves necessitats i gustos.

  Projectes de reformes a Grup Gres

  Molts clients han confiat en nosaltres en el transcurs dels nostres més de 35 anys d’experiència al sector de la reforma.

  A continuació t’adjuntem alguns números perquè puguis tenir una referència.

  0

  Reformes integrals

  0

  Reformes de banys

  0

  Reformes de cuines