ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes: de 10.00 a 13.30

Reformes Santa Perpètua de Moguda

Necessites una reforma a Santa Perpètua de Moguda?

A Grup Gres fa més de 35 anys que realitzem reformes Santa Perpètua de moguda pels nostres clients. Prioritzem la qualitat i confiança, amb l’objectiu de poder satisfer les necessitats del client.

El nostre equip de tècnics d’interiors l’assessoraran en tot el procés per tal de personalitzar la reforma al seu gust. Treballem amb fabricants seleccionats cautelosament per tal de proporcionar la millor qualitat als nostres clients.

Reformes integrals a Santa Perpetua de Moguda

Reformes de cuines adaptades al teu gust

La cuina és una de les estades de la llar en la qual estem més temps. Apostem per cuines funcionals, que garanteixin la comoditat dels nostres clients. Cada reforma de cuina és única, per aquesta raó analitzem les diferents possibilitats de distribucions per poder adaptar la millor opció per la seva cuina.

Reformes de banys funcionals i estètiques

La comoditat al bany és una prioritat per nosaltres en les reformes de banys a Santa Perpètua de Moguda. Els projectes que realitzem a Grup Gres tenen molt present que el bany ha de ser una peça funcional, còmode i neta, ja que el nostre ritme de vida així ho requereix.

Servei pre-post reforma

T’assessorem en tot el procés de la reforma integral de la teva llar. Els nostres tècnics l’ajudaran a escollir les millors opcions entre un ampli catàleg de materials. Amb la confiança de 35 anys reformant la llar dels nostres clients.

La tranquil·litat del treball ben fet ens permet proporcionar una garantia de qualitat en les reformes a Santa Perpètua de Moguda. Contacta amb nosaltres i realitzarem un pressupost adaptat a les seves necessitats sense compromís

Materials de qualitat

Treballem amb fabricants de primer nivell per poder oferir-te les millors opcions per la reforma integral a Santa Perpetua de Moguda. Els acabats del mobiliari són molt importants en les reformes integrals a Grup Gres.

Contacte

DEMANA JA PRESSUPOST

  Accepto els enviaments de comunicacións comercials

  Vols obtenir el pressupost online?

  Sempre podràs obtenir el teu pressupost presencialment en les nostres botigues de Sabadell i Barcelona, no obstant a Grup Gres apostem per la comoditat dels nostres clients, per aquesta raó hem implementat el pressupost virtual.

  Projectes de reformes Santa Perpetua de la Moguda

  Contacta amb nosaltres i t’assessorarem per poder realitzar la reforma de la teva llar amb la garantia de qualitat que t’oferim.

  A continuació adjuntem el nombre de reformes realitzades a la comarca del Vallès.

  0

  Reformes integrals

  0

  Reformes de banys

  0

  Reformes de cuines

  T’animes a reformar la teva llar?

  No dubti més! Contacti per a obtenir el pressupost online de la seva reforma!