ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes: de 10.00 a 13.30

Reformes Matadepera

Cercant empreses de reformes a Matadepera?

D’entrada, amb més de 35 anys d’experiència al sector de la reforma constituïm una opció de garanties pel teu projecte de reforma integral a Matadepera.

D’una banda, la prioritat a les nostres reformes és la confiança i la qualitat, els quals són valors que entenem que no poden mancar a les reformes amb nosaltres.

D’altra banda, a les botigues de Sabadell i Barcelona pot trobar un equip de professionals especialitzats a dur a terme projectes de reformes a Matadepera amb dissenys d’avantguarda.

Reformes integrals Matadepera

Reformes de cuines a Matadepera de qualitat

A Grup Gres estem especialitzats a dur a terme reformes de cuines Matadepera. 

Entenem que la cuina és de les peces més rellevants dins de la llar. Constitueix un espai de treball i convivència familiar on sentir-se còmode és fonamental.

Així és que treballem per obtenir cuines funcionals i pràctiques, mitjançant un estudi de la distribució òptima que aporti comoditat al nostre dia a dia.

El més important és aconseguir que les zones de treball principals formades per la nevera, aigüera i placa de cocció estiguin connectades mitjançant un traçat imaginari en forma de triangle.

D’aquesta forma s’assolirà un espai en la distribució de la cuina que evitarà els obstacles entre els diferents elements i ajuda a disposar de la màxima superfície útil possible.

Reformes de banys a Matadepera de qualitat

Una altra de les nostres especialitats és la reforma del bany a Matadepera.

En primer lloc, el concepte del bany ha anat evolucionant durant aquests anys guanyant importància i aportant un valor afegit a l’estètica de l’habitatge.

Cal destacar que l’aprofitament de l’espai és un dels punts importants a tenir en compte a l’hora de projectar una nova distribució.

D’una banda, segons la forma i dimensió del bany, juntament amb l’elecció de les peces que el formen, podem obtenir zones d’emmagatzematge que abans de realitzar la reforma no havíem imaginat.

D’altra banda, és fonamental emprar materials de qualitat tant en l’àmbit estètic com funcional a les reformes Matadepera. Per aquesta raó, prioritzem treballar amb marques reconegudes que proporcionin la seguretat i tranquil·litat.

Contacte

DEMANA JA PRESSUPOST

  Accepto els enviaments de comunicacións comercials

  Vols obtenir el pressupost online?

  Amb un món cada vegada més digital, pots optar per la comoditat d’btenir el teu pressupost online reduint les visites a la botiga. Tot i això, sempre podràs obtenir el teu pressupost presencialment en les nostres botigues de Sabadell i Barcelona.

  Projectes de reformes Matadepera

  Gràcies a la nostra contrastada experiència hem implementat un elevat nombre de reformes a les comarques del Vallès Occidental, Vallès Oriental i Barcelonès.

  Contacta amb nosaltres per poder dur a terme la reforma de la teva llar amb la tranquil·litat del treball ben fet.

  Tot seguit t’adjuntem el nombre de reformes realitzades a la comarca del Vallès.

  0

  Reformes integrals

  0

  Reformes de banys

  0

  Reformes de cuines

  T’animes a reformar la teva llar?

  No dubti més! Contacti per a obtenir el pressupost online de la seva reforma!