Calcula tu reforma Calcula la teva reforma
ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

Reformes de banys a Barcelona

Baño reformado en Barcelona
Reforma de baño en Sabadell

Reformar tu baño es fácil

En GrupGres, realitzem tot tipus de reformes de banys a Barcelona i voltants. Expliqui’ns els seus gustos i aconseguirem el bany perfecte per a vostè i la seva família. Disposem de tots els professionals necessaris per a dissenyar i realitzar la seva reforma. No haurà de preocupar-se de contractar altres proveïdors o professionals.

Disposem a més de materials de tota mena i de diferents marques: taulells de paret i sòl, mobiliari per a banys, sanitaris, aixeteria, plats de dutxa, mampares i accessoris de bany.
Més de 30 anys d’experiència

QUALITAT I CONFIANÇA

Fem tot tipus de reformes de banys. No només et donem la màxima qualitat, sinó que, a més, nosaltres ens adaptem a vostè i a les seves necessitats, i no a l’inrevés.

Portem més de 30 anys treballant en el sector de les obres i reformes de cuines i banys. Des de sempre hem apostat per oferir als nostres clients el valor afegit propi de l’exclusivitat i la personalització. En els nostres establiments a Barcelona i Sabadell trobaràs els millors materials sense cap mena de compromís.

El nostre objectiu és la màxima satisfacció del client. Coordinem tots els oficis implicats en els nostres treballs: paletes, lampistes, fusters, pintors i marbrista, entre altres.

EXPERTS EN REFORMES DE BANYS

Si necessites una empresa experimentada en reformes de banys a Barcelona, confia en nosaltres. Et donem totes les opcions per a personalitzar els materials, els colors, els acabats, els mobles i la distribució.

Nosaltres som la corretja de transmissió entre les teves idees i la realitat. Comptem amb un equip multidisciplinari de professionals que t’ajudaran i t’assessoraran en tot el que necessitis sense cap mena de compromís, tant en projectes de reforma com en desenvolupament de banys.
Si busques una empresa de confiança per a reformar el teu bany, confia en nosaltres. Emplena el formulari de contacte i et respondrem amb la màxima celeritat possible.

Demana pressupost sense compromís