ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes (amb cita prèvia): de 10.00 a 13.30

Reformes de banys a Barcelona

reformas baños barcelona
Reforma de baño en Sabadell

Reformes banys a Barcelona


En primer lloc, a GrupGres, realitzem tota mena de reformes de banys a Barcelona i voltants. Expliqui’ns els seus gustos i aconseguirem el bany perfecte per a vostè i la seva família. D’una banda, disposem de tots els professionals necessaris per a dissenyar i dur a terme la seva reforma. D’altra banda, no haurà de preocupar-se de contractar altres proveïdors o professionals.

A més, disposem de materials de tota mena i de diferents marques: taulells de paret i sòl, mobiliari per a banys, sanitaris, aixeteria, plats de dutxa, mampares i accessoris de bany.

Qualitat i confiança

Tanmateix, fem tota mena de reformes de banys. No només et donem la màxima qualitat, sinó que, a més, nosaltres ens adaptem a vostè i a les seves necessitats, i no a l’inrevés.

Convé ressaltar que treballem al sector de les obres i reformes de cuines i banys des de fa més de 35 anys. Així mateix, des de sempre hem apostat per oferir als nostres clients el valor afegit propi de l’exclusivitat i la personalització. A més, en els nostres establiments a Barcelona i Sabadell trobaràs els millors materials sense cap mena de compromís.

Pel que fa al nostre objectiu, el més important per nosaltres és la màxima satisfacció del client. En concret, coordinem tots els oficis implicats en els nostres treballs: paletes, lampistes, fusters, pintors i marbrista, entre altres.

Empresa de reformes de banys a Barcelona

Si necessites una empresa experimentada en reformes de banys a Barcelona, confia en nosaltres. Et donem totes les opcions per a personalitzar els materials, els colors, els acabats, els mobles i la distribució.

És a dir, nosaltres som la corretja de transmissió entre les teves idees i la realitat. Així mateix, disposem de un equip multidisciplinari de professionals que t’ajudaran i t’assessoraran en tot el que necessitis sense cap mena de compromís, tant en projectes de reforma com en desenvolupament de banys.

En conclusió, si busques una empresa de confiança per a reformar el teu bany, confia en nosaltres. Finalment, emplena el formulari de contacte i et respondrem amb la màxima celeritat possible.

Demana pressupost sense compromís