ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes (amb cita prèvia): de 10.00 a 13.30

Reformes Parets del Vallès

Pensant a reformar la teva llar a Parets amb garantia de qualitat? A Grup Gres trobaràs l’experiència i la transparència que necessites al teu projecte de reforma. D’entrada, som especialistes en reformes a Parets del Vallès, amb més de 35 anys d’experiència al sector de la reforma.

Per una altra banda, ens adaptem a les teves necessitats amb assessorament durant la reforma (i posteriorment). A més, aportem idees innovadores i solucions amb l’objectiu d’oferir-te un servei personalitzat i un resultat de qualitat.

Reforma integral Parets del Vallès

En primer lloc, a Grup gres estem especialitzats, gràcies a la nostra llarga trajectòria, en realitzar reformes integrals Parets del Vallès de qualitat amb molta il·lusió.

D’una banda, el nostre principal objectiu és satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients. Per aquesta raó, ens adaptem als teus gustos aportant idees i soluciones amb el propòsit d’assegurar un resultat òptim en les reformes Parets del Vallès.

Tanmateix, per assolir aquesta finalitat, disposem d’un equip de professionals amb una experiència contrastada al sector de la reforma que aporten la seguretat i qualitat que necessites en la teva reforma.

Reforma de banys Parets del Vallès

D’altra banda, un dels espais importants de la llar és el bany.

A vegades es realitza la reforma de bany per raons estètiques o comoditat, i d’altres vegades la raó és més funcional (per exemple l’estat de les instal·lacions d’aigua o electricitat).

La importància del bany a la reforma

Tanmateix, el bany és una peça independent de l’habitatge que pot deteriorar-se amb facilitat a causa del seu ús diari i el pas del temps.

A més, l’aire humit que es genera en aquest espai de neteja personal pot provocar condensacions fent malbé superfícies i algunes peces que el formen, envellint la seva imatge i generant un espai poc confortable per a l’usuari.

Considerem prioritari la qualitat i transparència en la reforma de la teva llar. Els nostres especialistes d’interiors l’assessoraran durant el procés de la reforma bany a Parets del Vallès oferint un ampli catàleg de possibilitats adaptades a les teves necessitats.

Reforma de cuines Parets del Vallès

Les reformes de cuines són un dels serveis més demandats a les reformes Parets del Vallès.

En primer lloc, la cuina és una de les parts de la llar on destinem la major part del temps. És important aprofitar l’espai i generar una sensació agradable en una de les unitats fonamentals de llar.

En segon lloc, ens encarreguem d’oferir la millor solució de distribució i qualitat del mobiliari en la teva reforma. És a dir, l’objectiu és un resultat funcional que aporti comoditat al nostre dia a dia.

A les nostres botigues podeu trobar un equip de professionals especialitzats a executar projectes de reformes de cuines oferint als nostres clients dissenys d’avantguarda.

Contacte

  Preu de la reforma

  Vols conèixer el preu aproximat de la reforma a Parets del Vallès? Visita l’enllaç per obtenir més informació.

  Per què realitzar les reformes Parets del Vallès amb Grup Gres?

  Reformas Ripollet

  Finalment, la transparència i confiança són valors fonamentals a Grupgres. Per aquesta raó, cuidem d’oferir assessorament continu, perquè el client no s’hagi de preocupar de res, cuidant detalls com els acabats finals i la neteja. L’objectiu és que el client senti que ha pres la millor decisió, confiant en Grup Gres.