ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes: de 10.00 a 13.30

Reformes La Llagosta

D’entrada, necessites reformes La Llagosta? Si cerques qualitat, tranquil·litat i transparència en la teva reforma som la teva opció ideal. El nostre equip d’especialistes d’interiors l’assessoraran durant tot el projecte, juntament amb el seu criteri, per assolir el resultat òptim.

D’una banda, el nostre equip de professionals, dedicats al 100% a projectes de reformes La Llagosta, disposen d’una experiència contrastada al sector. Així és, que garantim un resultat de qualitat proporcionant la tranquil·litat del treball ben fet.

D’altra banda, durant les reformes La Llagosta treballarem per oferir-te una atenció personalitzada, aportant seguretat i confiança per assegurar el projecte de reforma que desitges.

Reformes integrals La Llagosta

En primer lloc, volem que puguis decidir els elements de la teva reforma amb un assessorament i projecte sòlid, elaborat especialment per a tu i al teu gust.

A Grup Gres La nostra contrastada experiència ens permet adaptar-nos a diferents idees i estils a les reformes integrals a La Llagosta. A més, treballarem perquè obtinguis el que desitges en la reforma de qualsevol estança de la teva llar. Cal destacar que ens caracteritzem per aconseguir que la teva reforma sigui un èxit.

Reformes de banys La Llagosta

Amb el pas del temps és necessari renovar el bany per adaptar-lo a les necessitats i gustos del client.

D’una banda, treballem amb dissenys innovadors oferint una gran varietat en l’equipament i catàleg de materials. Creem un projecte de reforma de bany a La Llagosta amb la seguretat de garantia de qualitat en el resultat.

D’altra banda, disposem d’un equip de professionals amb experiència al sector de la reforma que et proporcionaran un resultat òptim des de les instal·lacions fins als acabats finals.

Reformes de cuines La Llagosta

La cuina és una de les parts de la llar més importants.

Per aquesta raó, des de el nostre equip d’especialistes d’interiors t’oferirem una distribució funcional on aprofitem l’espai amb una disseny adaptat al teu gust.

A més, pel que fa als electrodomèstics, també hi ha hagut una gran evolució, des d’un valor energètic fins a optimitzar molt més el nostre temps, passant per múltiples funcions cada vegada més sofisticades amb la finalitat de realitzar-nos el dia a dia la vida més fàcil.

La diversitat de productes i acabats ens permet oferir als nostres clients l’opció més adequada a cada projecte.

Contacte

  Avantatges de la reforma

  reformar cocina barcelona

  Materials de qualitat

  No hi ha millor garantia que la tranquil·litat del treball ben fet. Per aquesta raó, només treballem amb marques i distribuïdors reconeguts del sector per la seguretat i qualitat en l’acabat dels materials. Disposem d’un ampli ventall de possibilitats.

  Finançament

  En Grup Gres tens la possibilitat de finançar la teva reforma fins a 4 anys amb interessos competitius.

  Reformes adaptades a diferents necessitats

  Oferim solucions innovadores, per exemple zones de dutxa adaptades si fos necessari a minusvàlids. En aquests casos, els nostres especialistes de disseny l’assesoraràn en solucions pràctiques.

  pressupost reforma integral barcelona

  Pis de cortesia

  En cas de reformes integrals, a Grup Gres disposes de la possibilitat de mudar-te durant el temps d’execució de la reforma en un pis de cortesia.

  Projectes de reformes

  Molts locals comercials de material de construcció ens recomanen com a empresa reformes La Llagosta de confiança.

  Gràcies a la prioritat de satisfer les necessitats dels nostres clients, amb més de 35 anys d’experiència al sector de la reforma hem realitzat una elevada quantitat de projectes que hem dut a terme fins ara. A continuació t’adjuntem alguns números perquè puguis tenir una referència.

  0

  Reformes integrals

  0

  Reformes de banys

  0

  Reformes de cuines