ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes (amb cita prèvia): de 10.00 a 13.30

Reformes Barberà del Vallès

Necessites una reforma la teva llar a Barberà del Vallès? Has aterrat al portal ideal! El nostre equip de professionals, dedicats al 100% a projectes de reformes integrals, s’ocuparà de gestionar, juntament amb el teu criteri, tots els aspectes necessaris.

Disposem de dues botigues físiques, una a Sabadell i l’altre a Barcelona, per si vols visitar-nos i comprovar la qualitat dels materials, valorar diferents opcions de disseny, i conèixer-nos millor!

Ens adaptem a les peticions de cada client i focalitzem els nostres esforços en aconseguir els objectius que cada usuari demana.

Reforma de banys Barberà del Vallès

D’entrada, la reforma completa de banys en Barbera del Vallès és un dels treballs més habituals que hem realitzat en els últims anys. Per l’antiguitat mitjana dels habitatges i les noves tendències estètiques i d’ús, és una reforma molt sol·licitada.

D’una banda, en la immensa majoria de les reformes executades, hem fet una reforma integral del bany, fent totes les instal·lacions d’aigua i electricitat noves. És la millor garantia que no tingui problemes o incomoditats amb el bany durant molts anys.

La importància del bany en les reformes Barberà del Vallès

D’altra banda, en algunes ocasions, també hem modificat les instal·lacions existents, perquè estaven en bon estat, i, sobretot, complien les normatives vigents i la reforma era més estètica que funcional.

En altres paraules, el bany és un espai fonamental en les reformes Barberà del Vallès. Ha de ser còmode, i alhora, tenir aquest toc que ens resulti plaent. A més, un dels seus usos bàsics és ser un lloc relaxant en moltes ocasions.

Materials de qualitat i disseny en reformes Barberà del Vallès

A qui no li agrada un bany especial on donar-se una dutxa o bany relaxant i dedicar-se uns moments de cures personals?

Parlarem dels materials i les idees que la nostra empresa de reformes Barberà del Vallès ofereix perquè la reforma de bany es converteixi en un espai especial i únic.

D’entrada, podem destacar marques com Roca, Tres, Grohe, o Paffony entre altres.

Contacte

  Materials de qualitat en reformes Barberà del Vallès

  reformas de baños precios
  banyo_03_g

  Elegància i funcionalitat

  A més d’elegant i original, al seu gust i complint totes les seves expectatives estètiques, la reforma de bany es completa amb altres materials que han de ser a més de bonics, robustos i resistents per a netejar, usar diàriament i emmagatzemar els productes cosmètics i d’higiene necessaris.

  Acabats de qualitat

  Per aquest motiu, des de fa ja molts anys, treballem amb diversos fabricants de mobles de bany. Tant en mesures estàndard i de primera línia, que ens asseguren uns molt bons acabats interiors i exteriors. És fonamental que els mobles siguin a mesura, personalitzats i adaptats al seu gust i espai, atès que això marca la diferència en les reformes de banys.

  Fabricants contrastats

  Grup Gres aposta pels fabricants de mobles de banys més reconeguts en el sector com Bayro, Salgar, Codis, Eslora, Aparença Bath, Codis o Chic & Bath.

  Tranquil·litat a la teva reforma

  En les reformes de banys a Barberà del Vallès prioritzem la tranquil·litat del treball ben fet. Per aquesta raó treballem amb el proveïdor ROCA, referència del sector i que proporciona confiança, i sobretot fiabilitat en atenció, servei i recanvis en qualsevol dels seus models o sistemes d’instal·lació, tant a sòl com sanitaris suspesos.

  Varietat d’opcions de materials

  Les aixeteries són un món interessant en el qual actualment ens podem submergir per a trobar models que van dels més moderns i innovadors cap als quals tenen un toc més clàssic o vintage.

  .

  T’animes a reformar la teva llar?

  Reformas de baños en Barberá del Vallés

  Materials de qualitat

  Tots els materials necessaris per a la reforma de bany són importants. Ens encarreguem d’assessorar i oferir una extensa gamma de possibilitats en fusteria, sostres, il·luminació i accessoris de bany com a tovallolers integrats, tovallolers radiador, o el porta rotllo, elements molt rellevants en el toc final.

  Empresa de reformes integrals a Barberà del Vallès

  Plats de dutxa

  Treballem amb les últimes tendències en solucions de dutxes tant en plats, sistemes  integrals, mampares o dissenys realitzats en obra, per a separar els espais, realitzant murs d’obra, fornícules encastades per a col·locació de productes d’higiene, etc.

  Reformes adaptades a diferents necessitats

  Igual que en altres materials comentats, comptem amb primeres marques, que ofereixen solucions innovadores en zones de dutxa, adaptades si fos necessari a minusvàlids. En aquests casos, els nostres tècnics de disseny l’assessoraran en espais regulats i solucions pràctiques.

  Marques de prestigi

  Amb nosaltres disposa d’un ampli ventall de possibilitats a triar. Entre aixeteries encastades o tradicionals, electròniques, termostàtiques, bufó comandament o multi comandament…

  Per què realitzar la reforma del bany amb Grup Gres?

  Reformas Ripollet

  Cuidem d’oferir varietat i assessorament continu, perquè el client no s’hagi de preocupar de res.

  Des de l’inici al final, des del disseny per ordinador, elecció de materials, gestió i coordinació de comandes i execució de la reforma, cuidant detalls com la neteja i els acabats finals.

  L’objectiu és que senti que ha pres la millor decisió, confiant en Grup Gres. Contacta amb nosaltres per obtenir més informació!