ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes: de 10.00 a 13.30

Reformes Barberà del Vallès

Necessites una reforma la teva llar a Barberà del Vallès? Has aterrat al portal ideal! El nostre equip de professionals, dedicats al 100% a projectes de reformes integrals, s’ocuparà de gestionar, juntament amb el teu criteri, tots els aspectes necessaris.

Disposem de dues botigues físiques, una a Sabadell i l’altre a Barcelona, per si vols visitar-nos i comprovar la qualitat dels materials, valorar diferents opcions de disseny, i conèixer-nos millor!

Ens adaptem a les peticions de cada client i focalitzem els nostres esforços en aconseguir els objectius que cada usuari demana.

Reforma de banys Barberà del Vallès

La reforma completa de banys en Barbera del Vallès és un dels treballs més habituals que hem realitzat en els últims anys. Per l’antiguitat mitjana dels habitatges i les noves tendències estètiques i d’ús, és una reforma molt sol·licitada.

En la immensa majoria de les reformes executades, hem fet una reforma integral del bany, fent totes les instal·lacions d’aigua i electricitat noves. És la millor garantia que no tingui problemes o incomoditats amb el bany durant molts anys.

En algunes ocasions, també hem modificat les instal·lacions existents, perquè estaven en bon estat, i, sobretot, complien les normatives vigents i la reforma era més estètica que funcional.

1. La importancia del bany en la llar

El bany és un espai fonamental en una llar. Ha de ser còmode, i alhora, tenir aquest toc que ens resulti plaent, no en va, a més dels seus usos bàsics és també un lloc relaxant en moltes ocasions.

A qui no li agrada un bany especial on donar-se una dutxa o bany relaxant i dedicar-se uns moments de cures personals?

2. Materials de qualitat i disseny

Parlarem dels materials i les idees que la nostra empresa de reformes integrals ofereix perquè la reforma en Barberà del Vallès es converteixi en un espai especial i únic.

Contacte

  Materials de qualitat en la teva reforma a Barberà del Vallès

  reformas de baños precios
  banyo_03_g

  A més d’elegant i original, al seu gust i complint totes les seves expectatives estètiques, la reforma de bany es completa amb altres materials que han de ser a més de bonics, robustos i resistents per a netejar, usar diàriament i emmagatzemar els productes cosmètics i d’higiene necessaris.

  Per aquest motiu, des de fa ja molts anys, treballem amb diversos fabricants de mobles de bany, en mesures estàndard i de primera línia, que ens asseguren uns molt bons acabats interiors i exteriors. És fonamental que els mobles siguin a mesura, personalitzats i adaptats al seu gust i espai, atès que això marca la diferència en les reformes de banys.

  Grup Gres aposta pels fabricants de mobles de banys més reconeguts en el sector com Bayro, Salgar, Codis, Eslora, Aparença Bath, Codis o Chic & Bath.

  En les reformes de banys a Barberà del Vallès prioritzem la tranquil·litat del treball ben fet. Per aquesta raó treballem amb el proveïdor ROCA, referència del sector i que proporciona confiança, i sobretot fiabilitat en atenció, servei i recanvis en qualsevol dels seus models o sistemes d’instal·lació, tant a sòl com sanitaris suspesos.

  Les aixeteries són un món interessant en el qual actualment ens podem submergir per a trobar models que van dels més moderns i innovadors cap als quals tenen un toc més clàssic o vintage.

  .

  T’animes a reformar la teva llar?

  Reformas de baños en Barberá del Vallés

  Materials de qualitat

  Tots els materials necessaris per a la reforma de bany són importants, i GRUP GRES, s’encarrega d’assessorar-los i oferir-los una extensa gamma de possibilitats en fusteria, sostres, il·luminació i accessoris de bany com a tovallolers integrats, tovallolers radiador, o el porta rotllo, elements molt importants en el toc final.

  Empresa de reformes integrals a Barberà del Vallès

  Plats de dutxa

  En Grup Gres treballem amb les últimes tendències en solucions de dutxes tant en plats, sistemes de dutxa integrals, mampares o dissenys realitzats en obra, per a separar els espais, realitzant murs d’obra, fornícules encastades per a col·locació de productes d’higiene, etc

  Reformes adaptades a diferents necessitats

  Igual que en altres materials comentats, comptem amb primeres marques, que ofereixen solucions innovadores en zones de dutxa, adaptades si fos necessari a minusvàlids. En aquests casos, els nostres tècnics de disseny l’assessoressin en espais regulats i solucions pràctiques.

  Marques de prestigi

  En les reformes de Grup Gres disposa d’un ampli ventall de possibilitats a triar entre aixeteries encastades o tradicionals, electròniques, termostàtiques, bufó comandament o bimando, sempre amb acabats de qualitat. Podem destacar marques com Roca, Tres, Grohe, o Paffony entre altres.

  Per què realitzar la reforma del bany amb Grup Gres?

  Reformas Ripollet

  Cuidem d’oferir varietat i assessorament continu, perquè el client no s’hagi de preocupar de res, i d’inici a fi, des del disseny per ordinador, elecció de materials, gestió i coordinació de comandes i execució de la reforma, cuidant detalls com la neteja i els acabats finals, senti que ha pres la millor decisió, confiant en Grup Gres.