ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes (amb cita prèvia): de 10.00 a 13.30

Responsabilitat social corporativa

Responsabilitat social corporativa a Grup Gres

Reformas Ripollet

Estem compromesos amb la societat. L’ètica, la transparència, i el compromís són valors innegociables a Grup Gres.

A Grup Gres entenem que les empreses som una part activa de la societat i volem contribuir a la millora i el progrés de la qualitat de vida de les persones.

És a dir, considerem necessari col·laborar amb diferents iniciatives amb l’objectiu d’ajudar a col·lectius que ho necessiten.

L’ètica, la transparència i el compromís són valors innegociables a Grup Gres. Per aquesta raó hem adquirit el compromís de contribuir a la millora social, econòmica i ambiental amb diferents iniciatives.

A continuació adjuntem algunes de les col·laboracions que realitzem com a part de la nostra contribució a l’entorn i a la societat de la responsabilitat social corporativa.

Col·laboracions

Apostem per la protecció dels animals

Grup gres col·labora amb la lliga per a la protecció d’animals i plantes de Barcelona. Des de 1944, acullen animals abandonats o maltractats, els cuiden i busquen per a ells una nova llar. Ells també tenen dret a una vida millor.

La Lliga per a la Protecció d’Animals i Plantes de Barcelona té com a missió acollir a animals en situació de desemparament, maltractament o abandonament, albergar-los en seu nostre refugi en les millors condicions i durant el temps que sigui necessari fins a trobar per a ells una llar definitiva i responsable on siguin cures i volguts.

Una molt bona manera de contribuir a la societat és poder col·laborar amb protectores que s’encarreguen de donar-li una segona oportunitat a animals que han estat abandonats i en molts casos també maltractats, i donar-los una nova llar. Per aquesta raó, a Grup Gres decidim col·laborar amb la Lliga per la protecció d’animals i plantes de Barcelona com Empresa solidària pel seu gran compromís amb la causa.

Apostem per la protecció dels infants

Grup gres col·labora amb UNICEF amb l’objectiu d’ajudar a treballar en qualsevol lloc on nens, nenes o adolescents ens necessitin.

Per lluny o difícil que sigui arribar, UNICEF porta més de 70 anys protegint els drets de cada nen en qualsevol part del món.

Els objectius de l’organització són:

  • Ser el proveïdor de vacunes més gran del món.
  • Defensar la salut i la nutrició infantil.
  • Proporcionar aigua i sanejaments segurs, educació i formació de qualitat.
  • Protegir, des de bebès a adolescents, contra la violència i l’explotació.

Per aquesta raó, des de Grup gres considerem que col·laborar amb una de les organitzacions amb una gran trajectòria contrastada és una forma molt eficaç de contribuir amb la societat.

Apostem per l’esport en els joves

Grup gres col·labora amb l’escola de futbol Oar Gràcia Sabadell.

Fundada el 2013, constitueix una escola de futbol per categories de prebenjamí, benjamí, aleví de futbol 7, infantil i cadet de futbol 11.

Considerem molt important incentivar la pràctica de l’esport en qualsevol edat, però principalment a l’etapa de la infància.

Des de Grup gres provem l’esport i l’exercici físic per adquirir hàbits saludables. Per aquesta raó, col·laborem amb l’escola de futbol Oar Gràcia Sabadell per ajudar a implementar iniciatives amb l’objectiu mencionat.

Accedeix al següent enllaç si vols coneixer més sobre nosaltres, els nostres valors, visió, equip…