ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes (amb cita prèvia): de 10.00 a 13.30

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

Dasare-Grup Gres S.L. l’informa que tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-hi el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos que hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre el tractament de les seves dades, per aixòté dret a accedir a les seves dades, rectificar-les o sol·licitar la seva supressió quan aquestes dades ja no siguin necessàries.

De conformitat amb lo establert en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades, Dasare-Grup Gres S.L. informa que les dades personals facilitades a través de los formularis d’aquesta Web o mitjançant missatges de correu electrònic, seran incorporades a un fitxer de clients i seran tractats de forma automatitzada.

Mitjançant l’enviament dels formularis existents en aquesta Web, el remitent dona el seu consentiment per a ser inclòs en el mencionat fitxer, i igualment dona el seu consentiment per a que les seves dades puguin ser cedides a empreses del grup o altres relacionades comercialment amb aquest, amb la finalitat de subministrar-li la informació sol·licitada en els formularis o subscripcions.

La finalitat del fitxer es servir com a suport de la informació a la gestió fiscal, administrativa, comercial i contable de l’empresa.

Si ho desitja pot dirigir-se a Dasare-Grup Gres S.L., C/ Av. Francesc Macià 2 08208 Sabadell amb la finalitat d’exercir el seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició, acreditant la seva titularitat conforme a dret.