ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes (amb cita prèvia): de 10.00 a 13.30

MODEL INFORMATIU LSSI PER A PÀGINES WEB

© Dasare-Grup Gres S.L., c/Ribot i Serra 144, 08208 Sabadell, província de Barcelona. Tots els drets reservats.

1. Dasare-Grup Gres S.L., en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de l’ informació i de comerç electrònic, l’informa que:

La denominació social es Dasare-Grup Gres S.L.

El CIF es B-66690140

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona tomo 45201; llibre 90; secció B; full 1

El domicili social es c/Ribot i Serra 144, 08208 Sabadell, província de Barcelona

2. Dasare-Grup Gres S.L. informa que la Web www.grupgres.cat te per objecte facilitar, al públic en general, el coneixement de las activitats que aquesta empresa realitza i dels seus productes i serveis que realitza.

3. Dasare-Grup Gres S.L., de conformitat amb lo que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i en la normativa de desenvolupament, garanteix la seguretat i confidencialitat de los dades facilitades pels seus clients. Veure Política de privacitat i Protecció de Dades.

4. Els drets de propietat intel·lectual de la Web www.grupgres.cat i dels diferents elements que hi conté son titularitat de Dasare-Grup Gres S.L..

5. Dasare-Grup Gres S.L. es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís,modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la Web o en la configuració i presentació d’aquesta.

6. Dasare-Grup Gres S.L. no garanteix la inexistència d’errors en el accés a la Web, en el seu contingut ni que aquest estigui actualitzat , tot i que desenvoluparà tots els esforços per, evitar-los, fer-los front o actualitzar-los.

7. Tant el accés a aquesta Web com l’ús que pugui fer-se de la informació continguda en la mateixa es d’exclusiva responsabilitat de qui la realitza. L’usuari serà responsable de totes ales accions que realitzi amb el seu identificador d’usuari. En concret, serà responsable d’escollir, com a clau y com recordatori de la mateixa, contrasenyes y frases robustes, això es, xifres i lletres, i inclús, en els sistemes que ho permetin, signes de puntuació i caràcters especials, difícils d’endevinar. En especial, l’usuari evitarà escollir paraules del diccionari, paraules que estiguin relacionades amb ell mateix (nom de familiar, domicili, data de naixement, etc.) o fàcils de d’endevinar (combinacions de noms amb mesos, prefixes i sufixes, etc.). Dasare-Grup Gres S.L. no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pugui derivar-se d’aquest accés o ús de la informació.

8. La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta Web, així com la lesió dels drets de Propietat Intel·lectual o Industrial de Dasare-Grup Gres S.L., donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.