ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes (amb cita prèvia): de 10.00 a 13.30

Reforma integral carrer Paco Mutllo

Reforma integral carrer Paco Mutllo

Reforma integral a Sabadell

En aquesta ocasió, s’ha realitzat una reforma integral de l’habitatge, amb directriu i projecte del nostre arquitecte. La rehabilitació ha inclòs la transformació d’una cuina de dimensions reduïdes, l’ampliació d’una habitació tirant l’envà i ampliant el pas al menjador. Gràcies a això, s’aconsegueix un espai fluid. La reforma afectava a una paret mestre.

Tot el treball, perfectament coordinat, s’ha dut a terme en 3 mesos, durant els quals, s’han realitzat visites d’obra setmanals amb els clients, arquitecte i responsable comercial del disseny i obra, resultant un treball fluid i molt agradable, tant al llarg de l’execució, com en resultats, complint totes les expectatives de les diferents parts.

Tant el disseny de la reforma de la cuina cuina com del bany s’han realitzat en estreta col·laboració amb els clients i, en el seu cas, amb el fabricant dels mobles de cuina, fins a aconseguir, a nivell estètic i pràctic, el resultat ideal.

Hem realitzat noves instal·lacions d’aigua , escomesa nova d’electricitat des d’entrada en vestíbul comunitat i, quadre elèctric nou. Tota la instal·lació elèctrica s’ha realitzat complint estrictament les normatives actuals, tant en aquestes, com en les d’aire condicionat i instal·lacions de telefonia i Internet.

 


Més informació de reformes integrals a Sabadell


 

Abans de la reforma integral

Després de la reforma integral

Fusteria

Totes les parets del pis, existents i resultants, s’han allisat amb capa de fi i/o allisat total per a un resultat òptim de la pintura. El nostre equip de pintura ha realitzat mostres de colors fins a donar el to exacte que els clients desitjaven.

D’altra banda, s’han col·locat falsos sostres de pladur continu, en la totalitat del’habitatge, i totes les regates necessàries en parets, seguint en tot moment,les pautes marcades pel arquitecte del projecte.

A més,s’ha modificat tota la fusteria exterior, en alumini lacat ral grisa antracita,i fusteria interior en portes lacades blanques per aportar lluminositat a lallar.


Més informació de reformes integrals a Sabadell


Si t’animes a reformar la teva llar contacta amb nosaltres amb el nou pressupost virtual!

Més informació


 

🟦Facebook | 🟦 Twitter | 📕Pinterest |📙Instagram

Post your comments here

Your email address will not be published. Required fields are marked *