ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes (amb cita prèvia): de 10.00 a 13.30

Reformes integrals

Les fotografies corresponen a reformes reals realitzades per GrupGres

Reformes integrals


Qualitat contrastada

dsc_1986-medium
dsc_2005-medium
dsc_2017-medium
Empresa de reformes a Sabadell

D’entrada, comptem amb diversos equips d’operaris especialitzats en reformes integrals d’habitatges. Confiem en operaris de llarga trajectòria al sector de les reformes i que cuiden els detalls.

Amb més de 35 anys d’experiència al mercat, som autèntics especialistes de les reformes integrals.

Com ho hem aconseguit? Doncs, en bona part, gràcies al nostre servei estrella, el nostre distintiu de les reformes integrals. És a dir, es tracta d’un servei pioner a tota Espanya que ja compleix el seu 10è aniversari: el pis de cortesia gratuït.

En primer lloc, t’oferim aquest servei gràcies a la professionalitat dels nostres col·laboradors i l’esforç de la direcció de l’empresa per fer que una reforma integral no sigui un mal de cap.

Reformes integrals de qualitat

En segon lloc, moltes famílies han de quedar-se a l’habitatge mentre es fa la reforma, fet que implica empassar-se la pols, viure amb incomoditats o els nervis d’haver d’anar a casa d’un familiar o amic mentre duren les obres.

En tercer lloc, els nostres pressuposts de reformes s’adapten a totes les butxaques, perquè no és el mateix reformar un habitatge destinat al lloguer, un habitatge provisional, un habitatge pensat per a vendre o l’habitatge habitual que acabes de comprar o que tens des de fa anys.

Posa’t en contacte amb nosaltres per telèfon, correu electrònic o mitjançant el formulari que trobaràs al web i explica’ns com et podem ajudar. Tot seguit, ens posarem en contacte amb tu tan bon punt ens sigui possible i t’enviarem el pressupost sol·licitat o et resoldrem els dubtes que tinguis.

Empresa reformes integrals

D’una banda, tenim una àmplia experiència en reformes integrals d’habitatges i som conscients que a l’hora de fer una reforma, l’aspecte econòmic és dels més importants. Per això, GrupGres especifica d’un en un tots els treballs, els materials i els models que s’inclouen en el pressupost.

D’altra banda, GrupGres et dona una garantia de dos anys per a tots els treballs realitzats i els materials col·locats quan fem una reforma de qualsevol mena (garantia legalment prevista). A més, també disposem d’una assegurança de responsabilitat civil pels treballs fets.

Tanmateix, tots els nostres operaris cotitzen en règim general de la Seguretat Social.

A més, quan l’habitatge es reforma és la residència habitual del client i els materials escollits no sobrepassen el 40% de l’import de la reforma, l’IVA aplicable és del 10%, en comptes del 21%.

Val la pena dir que aquesta informació és molt rellevant, ja que són molts els clients que encara contracten serveis de reforma sense factura, amb els riscs i problemes inherents, tal com expliquem a l’apartat de preguntes i respostes.

Pel que fa a la neteja, quan fem reformes integrals enviem un equip de neteja perquè deixi el teu habitatge en perfecte estat.

Finalment, a GrupGres creiem que aquest servei és essencial perquè la reforma llueixi tal com es mereix. En definitiva, de la mateixa manera que els concessionaris haurien d’entregar els vehicles nets, nosaltres et tornem l’habitatge net com una patena.

Demana pressupost sense compromís

  Altres reformes


  reformes integrals sant quirze

  Substitució de banyera per un plat de dutxa


  Plats de dutxa, accessoris de dutxa, mampares i aixetes.

  Fusteria (fusta)


  Portes i armaris

  Alumini


  Tancaments, portes i finestres

  empresa de reformas la llagosta

  Terres


  Parquet, gres porcellànic o esmaltat

  Cambiar instalaciones en la reforma

  Instal·lacions


  Aigua, electricitat, calefacció, gas i aire condicionat

  Pladur


  Sostres i envans

  Pintura


  Allisat de parets, pintura de parets i sostres

  Microciment


  Microciment a parets i terres