ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes (amb cita prèvia): de 10.00 a 13.30

Reforma integral carrer Industria

Reforma integral carrer Industria

Reforma de cuina a Sabadell

En aquest projecte d’interiorisme s’ha realitzat la reforma integral de cuina i la reforma d’un bany de cortesia en un període de temps aproximat de 6 setmanes.

El projecte s’ha realitzat cuidant el més mínim detall, des de la proposta de distribució adaptada a les necessitats del client fins a l’elecció dels materials triats per a generar l’ambient desitjat.

L’acabat del mobiliari és una laminada amb lluentor d’alta densitat de color blanc combinat amb una taula realitzada a mesura amb acabat estratificat imitació a fusta model Halifax Tabac.

La zona d’aigües i la taula s’han situat en les àrees envidrades de la cuina per a aprofitar la llum natural que ens proporciona aquesta àmplia cuina.

El taulell de cuina i el frontal són de gres porcellànic de 12mm de gruix de la marca Neolith, model Zaha Stone. Aquest material proporciona resistència a les ratllades i a l’abrasió gràcies a la duresa de la seva superfície, és impermeable i resistent a líquids i a altes temperatures, ideal com a superfície de treball.

En la  reforma de la cuina s’ha col·locat un paviment resistent de làmina mitjana de format rectangular en acabat imitació fusta amb base blanca i tonalitats grisenques que li proporciona un aire nòrdic.

 


Més informació de reformes de cuines a Sabadell


 

Galeria de la reforma integral

Reforma de bany a Sabadell

El bany de cortesia està pensat per a albergar la màxima capacitat d’emmagatzematge. Per aquesta raó. s’ha aprofitat la part superior del muret que conté la cisterna encastada del WC per a realitzar un armari a mesura fins a sostre i la realització d’un moble suspès format per cinc calaixos que ocupa tota la longitud de la condícia.

Aquests dos mobles juntament amb les prestatgeries de 4cm de, estan realitzats en DM hidròfug acabat lacat blanc mat amb sistemes d’obertura push i tirador unglera.

El taulell del lavabo és de solid Surface, un material que aporta gran solidesa, uniformitat i bellesa a la reforma del bany.

 


Més informació de reformes de banys a Sabadell


Si t’animes a reformar la teva llar contacta amb nosaltres amb el nou pressupost virtual!

Més informació


 

🟦Facebook | 🟦 Twitter | 📕Pinterest |📙Instagram

Post your comments here

Your email address will not be published. Required fields are marked *