ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes (amb cita prèvia): de 10.00 a 13.30

Reformar el parquet

Reformar el parquet

16 novembre 2016 Postejat per Grupgres Consells de reforma Sense comentaris

Si has de reformar el parquet de casa, cal tenir en compte tres coses.
La primera és que, actualment, hi ha una oferta de parquets molt àmplia al mercat que no compleixen els requisits de col·locació. Són parquets molt econòmics que es fabriquen en massa per vendre’ls, principalment, a les grans superfícies. Demana sempre un certificat on s’hi indiquin les característiques del parquet que compres, amb el segell del fabricant. Pensa que el parquet l’hauràs de posar al terra de casa i que l’hauràs d’aixafar constantment. Amb el fred i la calor, es dilatarà, i si no és un parquet de qualitat o no està ben col·locat, amb un sol canvi de temps se t’aixecarà per tot arreu.
El segon aspecte que cal tenir en compte és que, tal com hem dit anteriorment, el parquet l’han de col·locar els especialistes. La col·locació del parquet sembla fàcil i molta gent s’hi atreveix, però cal anar amb compte, ja que s’han de deixar unes sangries de distància amb les peces que van a la paret. També s’ha de preveure un protector sota del parquet que si és molt econòmic, tampoc compleix els requisits per a un bon funcionament. Malauradament, cada cop són més els parquets que s’han de canviar a causa d’una mala instal·lació i, al final, el client paga el doble.
La nostra recomanació és informar-se bé del parquet que comprem i confiar en un especialista per a la seva col·locació. A les empreses de reformes els interessa fer bé la seva feina i, per tant, no s’arrisquen amb parquets de mala qualitat o amb operadors no especialistes en la instal·lació de parquets.

Post your comments here

Your email address will not be published. Required fields are marked *