ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes (amb cita prèvia): de 10.00 a 13.30

Reformes de pisos a Barcelona

Reformes de pisos a Barcelona de qualitat


A Grup Gres realitzem reformes de pisos a Barcelona i voltants. Un equip d’experts i professionals està disposat a treballar per a aconseguir el resultat que vostè desitja. Treballarem junts des del disseny de la seva reforma fins a l’execució del mínim detall.

Disposem de paletes, electricistes, pintors, etc. Tots els professionals necessaris per a portar la rehabilitació del seu pis a cap satisfactòriament i en el temps pactat.

Reformem tot el seu pis al seu gust i amb materials de qualitat. A més, pot passar-se a veure materials i marques a les nostres botigues a Barcelona i Sabadell.

Els passos…

1. El nostre especialista us contactarà

Vols renovar el teu pis a Barcelona? Contacta amb nosaltres via mail, telèfon o a la nostra botiga i informa’t sobre tots els nostres materials i preus que us podem oferir. Així el nostre comercial, podrà acostar-se a la teva casa a poder prendre mesures de forma exacta.

2. Pressupost gratuït

Una vegada el comercial tingui les mesures de la teva casa, podrem realitzar-te un pressupost aproximat i ajustat a les teves necessitats. I elaborem aquest pressupost sense cap mena de compromís. A més, oferim finançament a mesura en un màxim de 48 mesos amb interessos competitius.

3. Pis de cortesia en reformes de pisos a Barcelona

I per si encara no t’és suficient, per acceptar-nos el pressupost t’oferim un pis de cortesia sense modificar el preu del nostre pressupost.

Pide ya presupuesto

  Accepto els enviaments de comunicacións comercials

  Alguns pressupostos en reformes de pisos a Barcelona

  Reforma integral grup gres
  Pressupost integral
  Reformem tot el seu pis començant per l’entrada. Apliquem tons blancs per a transmetre relaxació i busquem la solució adequada per a oferir suficient espai. Estil càlid i informal.
  Reforma integral del baño de un piso barcelona
  Pressupost reforma bany
  Transformem el seu bany antic a un disseny a l’estil “vintage” per a mantenir l’estil clàssic que ens demanava el client. Apliquem tocs acollidors amb colors clars i gamma de grocs per a oferir més il·luminació.
  Reforma habitacion Grup gres
  Pressupost reforma integral
  En aquesta reforma, aconseguim crear un espai on poder passar temps sense cap mena d’inconvenient. Utilitzem colors blancs i fusta natural per a transmetre tranquil·litat, bé estar i concentració.
  Reformas cocina barcelona
  Pressupost reforma cuina
  Volien una cuina oberta al saló i, per tant, creguem un espai ampli i net basant-nos en tons de tendència i últims models.

  Necessites idees?

  Resultado después de la reforma
  Antes de la reforma

  REFORMA INTEGRAL

  “Estem molt contents d’haver contractat a GrupGres, el resultat ha estat magnífic i el tracte amb nosaltres ha estat molt bo.
  Ho recomanaria sense lloc a dubte.”

  “Alba Martínez”

  Antes y despues
  Antes y despues reforma

  REFORMA DE BANY

  “Són grans professionals, a més ens han assessorat en tot moment en la reforma de bany. A més el finançament va ser clau per a acabar de decidir-nos.”

  “Marcos Álvarez”

  Per què nosaltres?

  Amb GrupGres tindràs l’oportunitat de tenir un especialista, per a assessorar-te i poder oferir-te les millors possibilitats per a la teva llar.

  Oferim facilitats de pagament perquè puguis fer la reforma de pis de la manera més còmoda.

  Oferim materials de qualitat i de disseny perquè estiguis satisfet amb el resultat de la reforma.

  Oferim un pis de cortesia de forma gratuïta mentre fem les obres a la teva casa, fins que les finalitzem