ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

 • SABADELL

  Av. Francesc Macià , 2

  Veure teléfon
  937 234 618
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • BARCELONA

  C/Felip II 144-148

  Veure teléfon
  932 43 12 42
  Veure email
  info@grupgres.cat
 • Horari

  De dl. a dv.: de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00
  Dissabtes (amb cita prèvia): de 10.00 a 13.30

La placa de focs en la reforma de cuina

La placa de focs en la reforma de cuina

22 Febrer 2022 Postejat per Josep Mas Consells de reforma Sense comentaris

En primer lloc, la placa de focs (o cocció) en la reforma de cuina ha experimentat en els últims anys un gran canvi en l’àmbit de materials disponibles al mercat.

Aquest tipus de materials de cuina a triar, han aconseguit una vegada col·locats, que puguin resistir les temperatures i el treball diari que es fa sobre aquestes superfícies.

A més, també es col·loquen en els frontals lliures entre els mobles alts i baixos de la cuina, en el frontal de la campana extractora decorativa i fins i tot es fan taules de cuina amb el mateix material.

Sense cap mena de dubte és una decisió important triar el material més adequat segons la reforma de cuina que realitzem i l’ús que li donarem a la nostra cuina independentment del disseny d’aquesta.

Fabricants destacats en reforma de cuina

Per aquest motiu col·laborem amb diversos fabricants o marques conegudes d’aquest tipus de materials.

En primer lloc, un d’aquests fabricants o marques és Naturamia de llevantina. Aquest és un producte natural fet amb taules de pedra natural compostes de granit, marbre i quarsita. Aquestes taules porten de fàbrica directament un tractament bacteriostàtic i anti-taques.

En segon lloc, una altra marca és la denominada SILESTONE que pertany al grup Cosentino. El Silestone està compost en un 94% de quars natural, la qual cosa li proporciona una duresa i resistència molt adequada. A més no és un material porós i és altament resistent a les taques.

Tanmateix, un altre dels materials que pertany al mateix grup Cosentino és el DEKTON. Aquest material és una mescla de les matèries primeres que s’utilitzen per a fabricar vidre, porcellànics d’última generació i superfícies de quars.

I com no, un altre dels fabricants o marques que col·laborem és NEOLITH.

Aquest material és una pedra sinteritzada de composició 100% natural que agrupa 3 elements.

 • Minerals provinents del granit
 • Minerals provinents del vidre
 • Sílice i oxides naturals.

D’una banda, les seves principals característiques són la gran resistència a la calor, productes químics i per descomptat a qualsevol mena de taca.

D’altra banda, el premsatge d’aquest material es cou durant gairebé 2 hores, creant un material amb una superfície molt forta i no absorbent amb unes característiques tècniques d’un gran nivell.

La importància de l’elecció

Cal insistir que, totes aquestes característiques, si al nostre client li agrada el natural, fan que els productes siguin d’un disseny exclusiu i contemporani amb la gran qualitat que s’adapta a qualsevol disseny de cuina.

Els materials de plaques de cocció en reformes de cuines amb els quals treballa Grup Gres i que hem explicat les seves característiques, disposen d’una gran gamma de colors i diferents tipus d’acabats. Per concloure, els nostres clients poden escollir adaptar qualsevol disseny integral de la cuina sense cap problema i a qualsevol pressupost de cuina que necessitin.

Post your comments here

Your email address will not be published. Required fields are marked *