ca
Spanish
Català

Benvinguts a la reforma integral, reforma de banys i cuines

Com puc canviar banyera per plat de dutxa sense problemes?

Com puc canviar banyera per plat de dutxa sense problemes?

14 Juny 2016 Postejat per Grupgres Consells de reforma Sense comentaris

En les reformes que inclouen canviar la banyera per plat dutxa cal tenir en compte una sèrie de consells per a evitar problemes en el futur.

Quan col·loquis el plat de dutxa, assegura’t que l’operari muntador ho faci tal com recomana el fabricant. D’altra banda, és molt important empri els materials indicats pel fabricant. Si no es compleixen aquests requisits, més endavant, tens problemes i el muntatge no és correcte, no et podràs acollir a la garantia del fabricant. Per tant, hauràs de desmuntar la mampara, treure el plat de dutxa, tornar-lo a col·locar i muntar la mampara. I hauràs d’assumir-ne les despeses corresponents.

Pel que fa als plats de dutxa, és fonamental que el fabricant ofereixi un servei tècnic de qualitat. D’aquesta forma, si hi ha problemes, el fabricant se’n farà càrrec, i no ho hauràs d’assumir tu.

A més, si al canviar la banyera per plat dutxa no s’assegura un correcte muntatge pot implicar l’aparició de fuites al pis dels veïns.

Recorda que si el plat de dutxa no es col·loca correctament, es poden produir pèrdues al pis de sota o mullar-se les parets laterals del plat de dutxa.

Finalment, a Grup Gres disposem d’industrials amb experiència contrastada al sector que t’ajudaran a obtenir el millor resultat en la teva reforma..

Post your comments here

Your email address will not be published. Required fields are marked *